Tiimi

Pauli Turunen

Erityisosaamista ovat kansainvälisen myynnin johtaminen, tiedonhankinta sekä huippu-urheilu. Kohtelias ja analyyttinen herrasmies. Vahvuudet ovat ihmisten johtaminen, harkintakyky sekä lannistumaton henki.

Aktiivisuus liiketoiminnassa, kansainvälisissä opinto-ohjelmissa, yhteisö- ja yrittäjyystoiminnassa sekä 30-vuotisessa elämässäni yleensä on tuonut runsaasti kokemusta, jota sinäkin voit hyödyntää. Olen vuosien varrella solminut runsaasti pysyviä kontakteja kaikkiin maanosiin ja erityisesti Yhdysvaltoihin, Venäjälle ja Lähi-Itään. Kaupan alan lisäksi olen opiskellut eri ohjelmissa ihmisten johtamista, käyttäytymisprofiilivalmennusta, julkisorganisaatioiden johtamista, kieliä ja kulttuureja, operaatiotaitoja, taktiikkaa ja strategiaa – kaikkia stipendiaatin tai priimuksen arvoisesti. Lisäksi olen erittäin kiinnostunut kansainvälisen median ja viestinnän kehityksestä, koulutuksesta, turvallisuusongelmista, sijoitustrendeistä sekä hyvinvointi-, terveys- ja lääketeknologiasta ja erityisesti etälääketieteen ratkaisuista.

Voit tutustua taustoihini Linkedin-profiilini kautta:

Tuomas Holma

Erityinen vahvuusalueeni on Startup-yritysten kehittäminen ja kansainvälistyminen
Yrittäjäperheessä kasvaminen, erilaiset myynnin ja markkinoinnin tehtävät startup-yrityksissä sekä aktiivinen asema yrittäjyysyhteisöissä on auttanut ymmärtämään kasvuyritysten arkea. Tämän avulla löydän ratkaisuja, jotka ovat sekä kannattavia että realistisia.
Olen aina pitänyt verkostoitumista tärkeänä ja vuosien aikana olen kehittänyt kattavan verkoston erityisesti Aasian markkinoille, jonka näen todella potentiaalisina monille suomalaisyrityksille.
Olen myös ollut kirjoittamassa kansainvälisesti julkaistuja artikkeleita organisaatioiden kehittämisestä.

Tutustu taustoihini tarkemmin linkedIn tilini kautta:

Tanja Pesonen

Olen Tanja, 36v, viiden lapsen äiti. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, yamk. Johtamisen ja kehittämisen opinnot suoritin vuonna 2013. Työurani olen pääasiassa tehnyt terveyskeskusympäristössä, nykyisin toimin osastonhoitajana. ValueThing Oy:ssä tuon tiimiin niin julkisen kuin yksityisen terveydenhuollon kokemusta ja osaamista. Olen positiivinen ja asioihin innolla suhtautuva. Toivon pääseväni työskentelemään juuri Sinun kanssasi.

-Tavoittele Unelmiasi-

Matti Laitinen

Hei! Motivaationi kumpuaa vaikuttamisesta, henkilökohtaisesta kehittymisestä ja innostavista kohtaamisista. Olenkin toiminut useissa tehtävissä sekä järjestöjen, että yritystoiminnan piirissä, sparraten tiimejä tai yksilöitä ja siinä sivulla luonut maailmaan uusiakin asioita. Ammatillisen heräämiseni koin muotoiluosaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen risteyksessä. Erikoistaitoihini kuuluu tarinankerronta, henkilökohtainen- tai ryhmävalmennus (esimerkiksi luovat Workshopit), verkostotoiminta sekä tutkimus- ja kehittämistyö. Pyrin myös herättämään uinuvia lahjakkuuksia, jotta kenenkään potentiaali ei jäisi unholaan.

Järjestötoiminnan sekä henkilökohtaisen kiinnostukseni kautta minulle on kertynyt laajaa näkemystä suomalaisesta sekä kansainvälisestä Start-Up skenestä. Lisäksi rakastan keskusteluja filosofiasta tähtitieteeseen tai arkipäivän politiikkaan.

Tutustu taustoihini tarkemmin LinkedIn profiilista: