Occupational wellness – Työhyvinvointi – ValueThingin keskeinen arvo!


English below –
Työhyvinvointi – Siinä keskeinen arvomme, joka on isketty raudan lujasti kulttuuriimme. Tämän todistaa käytännössä terveysninjamme ja toimarimme Pauli Turunen; kertoen videolla miksi ja miten pidämme itsestämme huolta vaikka työ on välillä todella hektistä. Kulmakivenä tälle funktiolle pidämme riittävää unta, monipuolista ravintoa sekä liikuntaa ja arkisia askareita tämän kokonaisuuden ylläpitämiseksi. Tieteen, hyvinvoinnin ja yritteliäisyyden lisäksi arvostamme myös huumorin kukkaa, mikä on mainio lääke mielen kirkkaudelle vakavuutta vastaan! 🙂


Olkaa yhteydessä jos haluatte lisätietoa hankkeesta, toteutuksesta, myynnistä tai vaikka työhyvinvoinnista:


+358 50 352 4500
Pauli Turunen
pauli.turunen@valuething.fi
-Terveysninja-

www.valuething.fi


Occupational wellness – ValueThing’s central value which has been forged into our business culture. This is proved by our Health Ninja and CEO Pauli Turunen; telling in the video why and how to take great care of ourselves even if the work is sometimes hectic.


Be in contact if you want more information about the program, implementation, sales or occupational wellness:


+358 50 352 4500
Pauli Turunen
pauli.turunen@valuething.fi
-Health Ninja-


Video tehtiin yhteistyössä Elinvoimaa organisaatioon (ELVO) -hankeessa, joka on Itä-Suomen yliopiston hallinnoima työhyvinvointihanke. Hankkeessa osatoteuttajina toimivat Työterveyslaitos ja Pohjois-Savon Liikunta ry. Hanke toteutettiin 1.2.2015-31.1.2017 välisenä aikana. Kohderyhmänä ja tavoitteena oli lisätä yksityisyritysten, pk-yritysten ja yhdistysten henkilöstön työhyvinvointia tuottamalla uusi hyvinvointijohtamisen malli. Hankkeen toiminta-ajatuksena on hyvinvoiva henkilökunta, joka nähdään työyhteisöjen tuottavuuden perustana. Hankkeen tavoitteena on tutkia ja kehittää eri-ikäisten työhyvinvointijohtamista erilaisia kehittämisinterventioita hyödyntämällä ja kehittämällä samalla toimintatapoja entistä tuottavammiksi.


Jokaisella hankkeen osatoteuttajalla on omat osaamisalueensa, joita yhdistämällä saamme muodostettua hankkeen kohdeorganisaatioita ja jatkossa yleisemminkin erilaisia työyhteisöjä palvelevan Työhyvinvointijohtamisen mallin.ELVO-hankkeen varsinaisiin kohdeorganisaatioihin kuuluu yhdeksän eri kokoluokkaa edustavaa yhteisöä, joista kuusi on yrityksiä, yksi julkinen organisaatio ja kaksi järjestötoimijaa. Lisäksi mukana oli Savon Yrittäjät ry


ValueThing Oy oli mukana hankkeen sisällöntuotannossa sekä osaltaan toimii kohderyhmän kasvoina hankevideolla.


Follow us:
https://www.instagram.com/valuething/
https://twitter.com/ValueThing
https://www.linkedin.com/company/valuething

#valuething#wellness#company#entrepreneurship#uef#savo#suomi#kuopio#työhyvinvointi#yrittäjyys#sme#wellbeing#science#finland#startup#suomi100#myynti#pauliturunen#urheilija#coach#health#ninjaItä-Suomen yliopisto – University of Eastern Finland (UEF)TyöterveyslaitosSuomi 100 Pohjois-SavossaPohjois-Savon Liikunta#healthtech

Matti Laitinen

Storytelling

 

Share & Check:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
Google+
Google+
http://valuething.fi/2017/04/12/occupational-wellness-tyohyvinvointi-valuethingin-keskeinen-arvo/
RSS
Follow by Email